• ECOFLOOR FRESH 1/1 lit

ECOFLOOR FRESH 1/1 lit

  • Dostupnost:
  • Nema na zalihi


ECOFLOOR FRESH 1/1 lit

Osvežavajući mirisni i negujući koncentrat. Ima efekat čistoće i nege. Primereno za čišćenje podnih površina u sportskim objektima jer je čišćena površina zaštićena od klizanja. Ispunjava zahteve standarda DIN 18 032, dio 7,5: »Sigurnost od klizanja«. Namenjeno za čišćenje svih vodootpornih podnih obloga premazanih i nepremazanih.
Sredstvo je vrlo primereno za čišćenje svih vodootpornih podnih obloga kao što su PVC, linoleum, Colovinyl, PU, prirodni i veštački kamen, guma, epoksidna smola i sl. Ecoflor fresh se višenamenski koristi: kao izdašan proizvod za čišćenje prema postupku mokrog brisanja, za temeljno odstranjivanje mrlja, za čišćenje sa kombinovanim mašinama za čišćenje i sl.
DOZIRANJE
Čišćenje prema postupku mokrog brisanja 1-2dl sredstva na 10 litr vode. Pripremljeni rastvor nanesemo na površinu uz pomoć mopa, ostavimo da deluje neko vreme na nečistoću, odstranimo ostatke čišćenja i pustimo da se osuši. Poliranjem se stvara zaštitni film visokog sjaja i siguran za prolaženje.
Odstranjivanje mrlja (cleanern) - sredstvo koristimo u nerazređenom stanju.
Odstranjivanje mrlja raspršivanjem - Proizvod nanesemo pomoću raspršivača i obradimo mrlju polirnim filcem. Očišćene površine kroz kratko vreme ispoliramo.
Odstranjivanje nečistoća raspršivanjem - veće površine podelimo u redove širine 2-2,5 m, zatim ih naprskamo sa sredstvom Ecoflor i obradimo odgovarajućim abrazivnim filcem podešenog na singl disk mašini. Na kraju površino ispoliramo.
Čišćenje površina mašinom za čišćenje: u 10 litr vode dodamo 1 – 2 dl sredstva.

EAN kod: 3831048301302
Jedinica mere: KOM
Izmerite: 275/80/80
Težina (neto): 1.065 kg
Težina (bruto): 1.005 kg

Izpolnite obrazec. Dokumente boste prejeli na vaš elektronski naslov.

Captcha

Napiši kritiku

Obaveštenje: HTML nije preveden!
    Lože           Dobro
Captcha

Oznake:ECOFLOOR, FRESH, 1/1, lit, Sredstva, za, čišćenje

Tel: 00381 11 316 7751
Radno vreme: ponedjeljak - petak 7.30 - 15.30h